NAVIJAČI MILANA NISU BIRALI SREDSTVA DA OPIŠU VATRENOG: / 'Ulazi Kalinić, vrijeme je da prebacimo na ženski vaterpolo'

Image
Foto: AFP

Ne ide najbolje hrvatskom napadaču u Milanu, opet je "na piku" navijača

10.5.2018.
10:22
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, sve je izvjesnije, od sljedeće sezone više neće biti nogometaš Milana. Bivši napadač Fiorentine nije se najbolje snašao u momčadi Gennara Gattusa, u posljednje vrijeme dobiva prilike samo s klupe, navijači mu nisu naklonjeni, a sve je to kulminiralo jučerašnjim autogolom protiv Juventusa u finalu talijanskog Kupa.

JUVE IZDOMINIRAO MILAN U FINALU TALIJANSKOG KUPA: Kalinić zabio gol, ali u vlastitu mrežu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 76. minuti Pjanić je izveo još jedan kroner s desne strane, a Kalinić je loše reagirao na prvoj vratnici i tjemenom prebacio Donnarummu. U igru je ušao u 62. minuti i nije ostavio dobar dojam iako, naravno, krivica za visoki poraz nije nikako na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Football Italia je njegovu predstavu "nagradila" sa četvorkom uz opis "ušao je umjesto Cutronea kako bi vratio Milan u igru, ali sve je završilo tako da je zabio za 4-0. Mora da je mislio da je na drugoj strani terena kada je trznuo glavom nakon kornera. Hrvat je veoma sramežljiv pred golom ove sezone da je pravo čudo da je lopta uopće ušla u gol."

A komentari na društvenim mrežama su bili posebno brutalni, izdvajamo neke od njih: "Kada je Kalinić ulazio rekao sam liku pokraj sebe - završit će ovo 4:0..., 60 milijuna potrošenih na Andrea Silvu i Kalinića. Jedan ne igra, drugi zabija autogolove. Kalinić i Borini su ušli. Tada znaš da trebaš početi gledati ženski vaterpolo. Preloše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo