VIDEO: / Transfer na noge dignuo cijeli grad! Navijači okupirali aerodrom!

Paragvajac Oscar Cardozo nakon sedam godina napustio je Benficu i potpisao ugovor s turskim prvoligašem Trabzonsporom. Njegovim dolaskom u gradu na Crnom moru je nastala nogometna euforija.

6.8.2014.
18:02
VOYO logo

Kao da je stigao Ronaldo ili Messi. Navijači su okupirali zračnu luku u Trabzonu, njih oko 10.000 dočekalo je novo pojačanje omiljenog im nogometnog kluba. Kako to već ide kod Turaka, pjesma, baklje i apsolutni kaos...Pogotovo kad je iz zračne luke izašao paragvajski napadač koji je koštao 6 milijuna eura odštete.

Nosili su ga na rukama, dali šalove i zastave, te je tako Benficina legenda odmah saznala što ga čeka u Turskoj. Fanatični navijači koji će tražiti da novi trener Vahid Halilhodžić i njegove trupe ponove bolji rezultat od 4. mjesta, a to neće biti nimalo lako s obzirom na veliku trojku iz Istanbula - Fenerbahce, Galatasaray i Bilićev Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/25GgTmx7H90

No, dok nova luda sezona počne u Turskoj, pogledajte nevjerojatnu snimku dočeka novog pojačanja Trabzonspora, kluba u kojem je veliki trag ostavio i Davor Vugrinec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo