OHANDZINI GOLOVI POTREBNI SU HAJDUKU: / 'Trener Kopić mi daje više slobode u igri i nadam se da će sve ići na bolje'

Image

Franck Ohandza dugo se mučio s ozljedama, ali čini se da se polako vraća u staru formu. U kup utakmici svojim je golom otvorio put Hajduku ka prolasku u polufinale.

1.12.2017.
9:50
VOYO logo

Istaknuo je 'Frane zolja' i važnost te pobjede Hajduka:

"Utakmica je bila vrlo važna za nas, pričali smo s trenerom, rekao nam je što moramo napraviti, i to smo i napravili. Cilj je bio pobjeda i prolaz, i mi smo se borili za nju. Iza mene je vrlo teško razdoblje, nadam se da je sada prošlo, baš kao da je i prošlo teško razdoblje za klub", rekao je Ohandza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice protiv Rudeša, Ohandza je dobio neugodnu posjetu bijesnih navijača koji se i dalje nisu smirili te je sitauacija između njih i uprave kluba i dalje napeta:

Na ljeto mu ističe ugovor

"Ne znam što bih rekao na tu temu. Svaki dan viđam po gradu ljude koji su sretni i zadovoljni mojim igrama u Hajduku, ja sam također sretan i zadovoljan zbog podrške koju mi daju... Kod mene se u odnosu na ranije nije baš ništa promijenilo. Uvijek dajem 100 posto, i to je sve što mogu reći na tu temu", rekao je u razgovoru za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor mu istječe na ljeto te mu u Hajduku još nisu ponudili novi:

"Za sada me klub nije pozvao na pregovore, fokusiran sam samo na trening i svoju igru, odnosno na sve ono što se od mene traži. Trener Kopić mi daje više slobode u igri i nadam se da će sve ići na bolje", nada se napadač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk će u subotu od 18 sati gostovati na Rujevici kod Rijeke u velikom derbiju za drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo