Vatreni ogorčen: 'Donijeli su puno štete mom imidžu'

Trener nogometaša Hoffenheima Holger Stanislawski ostavio je otvorenim pitanje hoće li pojačanje u siječanjskom prijelaznom roku Srđan Lakić zaigrati u subotnjoj utakmici 20.

2.2.2012.
22:17
VOYO logo

"Lakiću sigurno ne nedostaje motivacije. Ipak, možda bi ljudi bili iznenađeni ako se nađe u početnoj postavi, pa čak i u kadru momčadi", rekao je Stanislawski.

Podsjećamo, hrvatski napadač je u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka ipak promijenio sredinu. Prešao je iz Wolfsburga u Hoffenheim na posudbu do kraja sezone, a onda će klub iz Baden-Württemburg imati pravo prvokupa na hrvatskog centarfora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakić je minule jeseni sasvim pao u drugi plan kod Wolfsburgovog trenera Felixa Magatha i sada traži priliku za novo dokazivanje.

"Posljednjih nekoliko mjeseci u Wolfsburgu donijeli su puno štete mom imidžu, to me smeta. Zbog toga mi je jako drago da sam stigao novi klub, Hoffenheim, u kojem mogu pokazati što mogu i znam. Želim igrati što je više moguće. Želja mi je prikupiti 15 utakmica u Bundesligi i Kupu. To je moja misija. Nikada se nisam fokusirao na samo jednu utakmicu, to nije moj stil", izjavio je Lakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo