'Ne vjerujem u smak svijeta, idem u Englesku!'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević ovaj u četvrtak je poslavio 29. rođendan. Dočekao ga je u Zagrebu gdje se odmara nakon naporne prve polovice sezone u dresu kijevskog Dinama.

20.12.2012.
18:34
VOYO logo

"Dobro sam. Rođendan ću proslaviti s roditeljima i prijateljima. Nedavno sam se vratio iz Austrije gdje sam se odmarao nekoliko dana. Nisam skijao kako se ne bih ozlijedio, samo sam se družio s prijateljima. U smak svijeta ne vjerujem, tako da planiram dočekati Novu godinu u Londonu", našalio se Vukojević u uvodu razgovora za službenu klupsku web-stranicu. Idete li na more? Ne, u Hrvatskoj je prehladno, a za odlazak na udaljene destinacije nemam posebne želje. Ionako smo puno putovali ove sezone. A kod kuće nisam dugo bio, tako da sam planirao cijeli odmor provesti ovdje. Kakvo je vrijeme u Zagrebu? Dobro, oko pet je stupnjeva. Definitivno je bolje nego što je bilo tijekom utakmice protiv zagrebačkog Dinama početkom prosinca. Ono je bilo grozno. http://www.youtube.com/embed/36KY4FvBCO0

Nećete igrati nogomet tijekom praznika? Ne, želim se malo udaljiti od nogometa jer sam zbog Europskog prvenstva tijekom ljeta imao samo pet dana odmora. Zato ću se sada pokušati opustiti i vratiti energiju. A nakon Nove godine ću početi raditi po posebnom programu koji nam je dao kondicijski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo