OGLASIO SE LOVREN: / Volio bih da BiH prođe pa da budemo zajedno u skupini

Image

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće igrati u prijateljskoj utakmici u Rusiji, a slobodne dane iskoristio je za posjet obitelji u BiH.

13.11.2015.
12:13
VOYO logo

"Bit će jako teško, očekujem dvije neizvjesne utakmice. Poznajem Irce, ne bi igrali u Engleskoj da ne vrijede. U svakom slučaju, jako bih volio da BiH svlada Irce", kazao je Dejan Lovren u razgovoru za Dnevni avaz.

S Džekom i Pjanićem nema straha

Igrač Liverpoola upozorava susjede:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Irci igraju fanatično, čeka vas napetih 180 minuta. Naravno, trebate se paziti prekida i dugih lopti. Ali, tu imate bolje stopere. Recept za pobjedu je spuštanje lopte".

Na klupi Irske veliko povjerenje uživa Martin O'Neil, igračka legenda koja je u dresu Nottingham Foresta dvaput bila europski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Irci mu bezrezervno vjeruju, veliki je stručnjak. No, Irska ima i fanatične navijače, vrlo su bučni. Ipak, BiH ima Džeku i Pjanića, zato nema straha. Pratim ih obojicu u Rominom dresu, u velikoj su formi. Volio bih kad biste otišli na EURO, pa da Hrvatska i BiH budu zajedno u skupini", izjavio je Lovren.

Kroz Europsku ligu od Lige prvaka

Hrvatski reprezentativac govorio je i o Liverpoolu koji ne blista u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo osvojiti Europsku ligu, tako bismo izravno ušli u Ligu prvaka. U Engelskoj je sve otvoreno, od prvoplasiranog Cityja dijeli nas devet bodova, ali s njima igramo idući vikend. Klopp nam je donio novi energiju. Jako smo sretni što je s nama", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo