Evo koji je novi potez Dinama za vracanje navijaca na stadion

U subotu ce se na Maksimiru odigrati najveci hrvatski derbi izmedu Dinama i Hajduka.

14.5.2015.
20:24
VOYO logo

Ne, nije tuzno to sto ce nasi malisani biti na stadionu i uzivati u prosjecnoj kvaliteti nogometa, i sto Dinamo dijeli karte upravo najmladima. Dapace, neka ih bude sto vise. Nego, tuzno je to sto Dinamo ponovno vuce ocajnicke i smijesne poteze kako bi privukao publiku na stadion. A upravo je ova uprava Dinama ponajvise kriva za macehinski odnos prema svojim navijacima. "Crne liste" nepozeljnih navijaca, neizgradeni stadion, atmosfera k'o u kazalistu koju sami zele, losa klima oko kluba, lose misljenje o celnim ljudima Dinama koje vladaju u hrvatskoj nogometnoj javnosti, numerirana mjesta zbog kojih, ako kojim slucajem ne sjednes na njih, mozes biti i priveden od strane policije, i tako imati velikih problema... Nastavi niz.

Da, u Dinamu ponovno strahuju od praznih tribina. Nekada je derbi Dinama i Hajduka bio praznik za nogomet. Danas vise nije. Modri s toga nemaju s kim proslaviti uspjeh osvajanja novog naslova. Ova tuzna maksimirska prica dobiva na tezini u vidu Dinamovog marketinga koji katkad izgleda kao da pojma nema sto radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa nas onda sokira i dobrano nasmije potezima svoje nove revolucionarne strategije vracanja navijaca na stadion. Dode se tako na ideju da se sa milju kuna namami ljude na Maksimir, a kao zastitno lice se stavi Matea Kovacica.

Mamic je angazirao i Marka Kuzea, sina legendarnog trenera obljubljenog medu Bad Blue Boysima Josipa Kuzea, kao covjeka za vezu s navijacima, sto mu isto nije uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu jos neslavnih akcija poput poplavi tribine. Ali, svi pokusaji zestoko su se strmoglavili. Sada je Dinamo krenuo u novu ofenzivu. Do kraja prvenstva su jos tri kola, a Dinamo zeli proslaviti naslov u pozitivnom ambijentu.

Tako su prije nekoliko dana Hilal Soudani, Zoran Mamic, Ante Coric, Marko Pjaca i Angelo Henriquez pohodili osnovnim skolama u Zagrebu, gdje je maskota Dinama Plavko pozivao klince da s roditeljima dodu na Maksimir pogledati koju utakmicu svoga voljenog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, kupcima Dinamovih dresova se nudi i vaucer za susret Dinama i Rijeke, a posebni biser je kako se ulaznice dijele po nekim kaficima uz naruceno pivo. Dinamo ce za Hajduk prodavati ulaznice u iznosu od 10 kuna.

Da, radi se apsolutno sve kako bi se privukla publika na stadion. Uz to, ulaznica za istok ce kostati 20 kuna. Ulaznica za zapad dolje stoji 30 kuna. Iako karte zaista nisu skupe, biti ce zanimljivo vidjeti koliko ce ljudi u subotu doci na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo