ODVRATNI RASISTIČKI NAPAD BiH REPREZENTATIVCA: / 'Prije dvije godine prodavao je čarape i remene, a sad misli da je fenomen'

Image

Italija je zgrožena novim rasističkim ispadom. Ovaj put gledatelji ni su bacali banane na travnjak, nego je riječ o istupu Lazijevog igrača Senada Lulića.

5.12.2016.
9:20
VOYO logo

"Do prije dvije godine, Rudiger je u prodavao čarape i remene u Stuttgartu, a sad misli da je fenomen", šokirao je Lulić svojom izjavom o njemačkom reprezentativcu čija je majka iz Sierra Leonea.

Na kraju utakmice došlo je do koškanja igrača obje momčadi na Olimpicu, a reprezentativac BiH odlučio se obračunati s Rudigerom i nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosljedan u gluposti

I tu nije stao nakon prve izjave. Na pitanje novinara želi li se ispričati Rudigeru zbog izjave, Lulić je ostao dosljedan u svojoj gluposti.

"Nema to veze, pa i bijelci prodaju čarape", dodao je Lulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je to u njegovo ime učinio Lazio, ispričao se tamnoputom igraču suparničke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ime cijelog kluba se ispričavamo svima, jer su to bile izjave igrača u žaru zbog izgubljenog derbija. Želimo natjecanje u fair-play ozračju, svi moramo prepoznati pogreške", poručili su iz Lazija.

Mogao bi dobiti i do deset utakmica kazne

Lulić bi zbog svojih riječi mogao dobiti i do deset utakmica kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirali su i iz Rome, ogorčeni zbog Lulićevih riječi.

"Njegove riječi najbolje govore o njemu, sam je sebe opisao", kazao je trener "vučice" Luciano Spaletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni branič Rome Cristian Panucci je dodao: "Lulić je ovom izjavom dotaknuo dno. U moje vrijeme takve stvari su se rješavale na terenu i tu se sve završavalo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo