ODVRATNA GESTA: / Saudijci ignorirali minutu šutnje za žrtve terorističkog napada u Londonu

Image
Foto: Screenshot

Nogometni reprezentativci Saudijske Arabije odbili su sudjelovati u minuti šutnje za poginule u nedavnom terorističkom napadu u Londonu uoči utakmice protiv Australije.

8.6.2017.
17:30
Screenshot
VOYO logo

Dvije su se reprezentacije sudarile u četvrtak u Adelaideu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a organizatori su uoči utakmice predvidjeli minutu šutnje za dvije Australke poginule u napadu na London. I dok su se australski nogometaši poredali oko centra kako bi odali počast stradalim sunarodnjakinjama, njihovi suparnici su nastavili trčkarati i međusobno se dodavati, ne pokazujući ni najmanju namjeru da se priključe minuti šutnje.

Navijači pjevali

Prema izvještaju Fox Sportsa, i prije utakmice su Saudijci izrazili negodovanje zbog minute šutnje, a svi pokušaji Australaca da ih urazume bili su neuspješni. Australski mediji navode da je skupina gostujućih navijača pjevala za vrijeme minute šutnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Australija je pobijedila s 3-2 zahvaljujući dvama pogocima Tomija Jurića i jednom Toma Rogića, dok su za Saudijsku Arabiju strijelci bili Salem Al Dawsari i Mohammad Al Sahlawi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo