ODLAZI IZ MADRIDA NAKON SAMO JEDNE SEZONE? / Šefovi slavnog kluba stigli na pregovore oko Vrsaljka

Image

Nakon samo jedne sezone u redovima Atletico Madrid hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko mogao bi se vratiti u talijansku Seriju A.

5.5.2017.
12:55
VOYO logo

Prema pisanju španjolskog AS-a, koji se poziva na talijanski Calciomercato, u utorak su u Madridu bili predstavnici Napolija koji na radaru imaju dvojicu igrača Atletica. Jedan je naš Vrsaljko, a drugi belgijski reprezentativac Yannick Carrasco.

Htjeli ga i lani

Ljudi iz Napolija nisu mogli vidjeti Vrsaljka na djelu u prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka protiv Real Madrida s obzirom da se još uvijek oporavlja od ozljede medijalnog ligamenta i istegnuća stražnjeg ligamenta lijevog koljena. No, s njegovim su kvalitetama upoznati još iz dana dok je igrao za Sassuolo i kada su ga htjeli dovesti u dvoje redove, ali su izgubili 'bitku' s Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ponovno žele 25-godišnjeg desnog beka u svome dresu i nastoje 'ispipati' kako diše Atletico. Vrsaljko je na početku sezone uglavnom bio na klupi, ali prije ozljede je izborio mjesto u prvoj momčadi, tako da je upitno jesu li ga Madriđani spremni pustiti poslije samo jedne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo