Odlazak Mandzukica, Robbena..., se pretvorio u fijasko!

Glavna nogometna prica u njemackom Bildu ovoga utorka je prelazak cetiri igraca Bayerna u Manchester united.

20.5.2014.
17:26
VOYO logo

Veliki nogometni transfer, ili bolje receno popis zelja novog menadzera Manchester Uniteda Louisa Van Gaala, pretvorit ce se u pravi fijasko, tvrdi Bild. Iako je nasljednik Davida Moyesa trenirao Bayern prije tri godine, a moze se reci i da ima zasluge u stvaranju danasnje bavarske nogometne masine, zelje mu se nece ostvariti, tvrde Nijemci.

Naime, vec mjesecima se na Old Trafordu govori o dovodenju Bayernovih igraca, kao sto je primjerice Toni Kross, ali unatoc dolasku bivseg trenera Bayerna na celo Uniteda, i navodnih 245 milijuna eura koje ce Van Gaal dobiti za pojacanja, klub iz Munchena ne zeli poslovati s engleskim nogometnim divom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/NNwN7izN5eU

Bild tvrdi kako su u Manchesteru 'pikirali' sljedece igrace: Holgera Badstubera, Arjena Robbena, Tonija Kroosa i Marija Mandzukica, ali trenutna situacija im nikako ne ide u prilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badstuber bi trebao ostati u Bayernu jer je klub stao uz njega dok je bio ozlijeden, dok je u slucaju Robbena bilo kakva pomisao na transfer gotovo nemoguca.

Toni Kroos, koji je i dalje pod ugovorom je dobio savjet da ostane do 2015. godine, a Mandzukic je vec odavno na meti Chelseaja, tvrdi Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo