ODLAZAK PO DRUGI PUT: / Mladi napadač nesretan je u Realu i želi se vratiti u Juventus

Image

Čini se da Realu i Alvaru Morati nije suđeno. Igrač koji je od 16. godine u "kraljevskom klubu", svoju je afirmaciju pronašao u Juventusu, ali ga je onda Real otkupio za 30 milijuna eura.

3.1.2017.
9:53
VOYO logo

No, drugi početak u Realu, nije se razvio kako je mladi napadač očekivao. Ove sezone samo je šest puta bio u početnom sastavu Madriđana, odigrao 12 utakmica u Primeri, zabio pet golova. U Torinu je sve bilo drugačije, u Juventusu je imao status ponajboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu je tek peta opcija u napadu

Mladi napadač želi se vratiti u Italiju, u klub u kojemu je očito bio puno sretniji nego u Realu, piše talijanski Corriere dello Sport.

Kod Zinedinea Zidanea Morata je tek peta opcija u napadu pa ne može iskazati svoj puni potencijal. Uz nedodirljivi trojac BBC, više minuta od Morate dobio je i Lucas Vazquez. S druge strane, u Juventusu ga obožavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić odlazi na ljeto

Sljedećeg ljeta, piše talijanski sportski dnevnik, iz Juventusa bi mogao otići Mario Mandžukić, a umjesto hrvatskog napadača po drugi put u Torino doći Morata. No, Real ni ne pomišlja po drugi put prodati Moratu, iako u transferima vrijedi ona "nikad ne reci nikad."

Madriđani žele Paula Dybalu i možda bi u toj razmjeni pristali poslati svog napadača u Juve. No, Torinezi će Dybali dati plaću kao i prvom napadaču Gonzalu Higuainu, a ugovor s njim vrijedit će do 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo