Odlasci iz kluba natjerali Vatrenog da odbije ugovor

2.8.2011.
14:44
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac je u HSV stigao 2008. godine iz dortmundske Borussije i u tri je sezone za njemački klub odigrao 73 utakmice te zabio 31 gol. Međutim, već godinu dana nikako da se dogovori s klubom oko novog ugovora.

Petriću ugovor ističe sljedeće ljeto, a u klubu su se nadali kako će naš napadač prije početka sezone potpisati produženje ugovora. Čak su mu trener Michael Oenning i sportski direktor Frank Arnesen bili spremni dati kapetansku traku u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo u vrlo opuštenoj atmosferi i vidjeli koji su nam zajednički ciljevi. Međutim, ja ovu vrlo važnu odluku o nastavku svoje karijere želim donijeti u miru i bez pritisaka", rekao je Petrić.

U klubu su itekako svjesni koliko im je hrvatski reprezentativac važan u novoj sezoni, koju ovog vikenda otvaraju gostovanjem kod prvaka Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo koliko nam je Mladen potreban u momčadi i sve ćemo učiniti kako bi ga zadržali i nakon ove sezone", rekao je novi trener kluba, Oenning.

Petrić je zabio pobjednički gol u pobjedi HSV-a u susretu prvog kola njemačkog kupa protiv Oldenburga, gdje je njegov klub slavio 2:1. Ipak, hrvatski reprezentativac bio je vrlo nezadovoljan pristupom svoje momčadi, koja će u novu sezonu ući znatno oslabljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se kritički postaviti prema toj utakmici. U Bundesligi takav nastup neće proći, bez milosti će nas iskontrirati", zaključio je napadač HSV-a uoči gostovanja u Dortmundu.

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108010590006 arti-201105250953006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo