JEDNA OD NAJEMOTIVNIJIH UTAKMICA: / Golijada u Vinkovcima za preminulog Stjepana

Image

U subotu navečer u Vinkovcima je odigrana jedna od najemotivnijih utakmica u povijesti grada.

30.7.2016.
21:00
VOYO logo

Nismo mogli poželjeti bolju utakmicu! Te subote ljeta Gospodnjega 2016. sve je bilo u znaku mladića koji je u petak nažalost preminuo. U znaku Stjepana Vojnića, velikog navijača Cibalije koji je izgubio bitku s teškom bolesti samo dva tjedna uoči svog devetnaestog rođendana.

'Stjepan je bio najveći navijač Cibalije'

A bio je omiljen kod sviju. Stjepan je bio najveći navijač Cibalije, redovit na stadionu, redovit na treninzima... Njemu u čast i u čast onim najvjernijim navijačima Cibalije, Ultrasi su snimili pjesmu i videospot u kojima se i on može vidjeti, a večeras su mu i skandirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibalija i Inter iz Zaprešića su u 3. kolu HNL-a igrali za našeg Stjepana. Na kraju je susret završio 3-3 i sve je bilo onako filmski. Nekako posebno. Što se tiče same utakmice, Cibalija je došla do prvog ligaškog boda ove sezone, a Inter do subote navečer nije zabio nijedan gol da bi u Vinkovcima postigli čak tri.

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli već u 7. minuti pogotkom glavom bivšeg igrača Cibalije Jakova Filipovića, a domaćini su izjednačili šest minuta kasnije kada je, također glavom, poentirao Sandro Ugrina. U 34. minuti udarcem s desetak metara Edi Baša donosi vodstvo Cibaliji, da bi u 40. minuti Mario Brleković nakon slobodnog udarca iskosa izjednačio glavom. U 55. minuti Jakov Puljić, još jedan bivši igrač Cibalije, zabio je iz voleja za novo vodstvo Intera, a pet minuta prije kraja Frane Vitaić je pogodio same rašlje iz slobodnog udarca za konačnih 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo