Odgovor Splitu: 'Platit ćemo, samo da se igra u Zagrebu!'

'Ako Split nije siguran želi li taj susret, mi smo itekako sigurni. Maksimir će do lipnja biti kao iz bajke. Kao klub sufinancirat ćemo organizaciju te utakmice, bude li potrebno.

2.4.2011.
14:17
VOYO logo

Prije nekoliko dana Grad Split je odbio dati financijsku potporu organizaciji kvalifikacijske utakmice za EURO 2012. između Hrvatske i Gruzije. Dogradonačelnica Anđelka Visković je jasno poručila Markoviću, Srebriću i ostalima kako su Splićani jako razočarani činjenicom da već 14 godina ozbiljne natjecateljske utakmice hrvatske reprezentacije zaobilaze poljudski stadion.

"Rekla sam delegaciji HNS-a da smo razočarani i činjenicom što se Gradu Splitu nudi utakmica u trenutku kad je trava na Maksimiru požutjela i ne postoje uvjeti za odigravanje susreta", dodala je Kerumova 'glasnogovornica' u ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjevši da se Split 'nećka', odmah su se javili i drugi interesenti. Osijek bi vrlo rado ugostio izabranike Slavena Bilića, a već su obavljeni svi potrebni razgovori s ljudima ključnim za organizaciju dvoboja. Čak ni Zagreb nije odustao od domaćinstva ove vrlo bitne utakmice za Vatrene.

"Vidim neku čudnu skepsu, ali mi smo apsolutno spremni uskočiti da se taj susret igra u Maksimiru. Riječ je o dvoboju od povijesne važnosti za naš nogomet, a u Zagrebu nacionalnoj vrsti možemo garantirati savršene uvjete i atmosferu da dođe do pobjede", rekao je Dinamov direktor Damir Vrbanović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U lipnju će, to jamčimo, maksimirski travnjak biti kao iz bajke. I ne samo to, kao klub sufinancirat ćemo organizaciju te utakmice, bude li potrebno. Samo da se igra u Zagrebu. Odluka je na HNS-u, no ako Split nije siguran želi li taj susret, mi smo itekako sigurni"; zaključio je Vrbanović.

Vezani članci:

arti-201104010125006 arti-201103310542006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo