VIJESTI SA SJEDNICE / Odbor HNS-a podržao Zlatka Dalića. Izbornik obećao: 'Hrvatsku ću odvesti na Europsko prvenstvo!'

Image
Foto: Hrach Khachatryan/Pixsell

Odbor je jednoglasno prihvatio detaljniju analizu oba poraza

23.10.2023.
13:43
Hrach Khachatryan/Pixsell
VOYO logo

 Uoči 3. Sabora hrvatskog nogometa, u Vodicama je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, Završena je sjednica HNS-a oko dva poraza Hrvatske u listopadnom kvalifikacijskom ciklusu. Uz članove Izvršnog odbora, na sjednici su sudjelovali i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa te izbornik Zlatko Dalić, koji je podnio izvještaj o dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EURO 2024., nakon neuspješnog listopadskog ciklusa.

Izbornik je dao generalni pogled na prethodnu akciju reprezentacije, bez pojedinačnog izdvajanja bilo kojeg igrača, a njegov izvještaj jednoglasno je prihvaćen od strane Izvršnog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Kako doznaje 24 sata, kao najveći razlog je istaknuo nedostatak čak petorice napadačkih opcija koji su bili prisutni ranije (Marko Livaja, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ivan Perišić, Luka Ivanušec).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbor je jednoglasno prihvatio uz taj razlog i detaljniju analizu oba poraza, podržali su Dalića nakon čega je izbornik obećao: "Hrvatska ću odvesti na Europsko prvenstvo."

Počelo se već i naklapati o imenima koja bi trebala ispasti s popisa reprezentacije, a to su Petar Musa, Nikola Vlašić, Borna Barišić i navodno Josip Brekalo. Izbornik razmišlja o Dariju Melnjaku, Luki Sučiću, Franji Ivanoviću i Marcu Pašaliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo