Bili odbili milijune za svog napadača

Prema vijestima koje stižu s Poljuda, Turski Bursaspor je Splićanima poslao ponudu od 4 milijuna eura za njihovog najboljeg prošlosezonskog strijelca Antu Vukušića.

1.7.2011.
10:24
VOYO logo

Čelni ljudi Hajduka procijenili su kako je ponuda od 4 milijuna eura ipak premali iznos zbog kojeg bi se odrekli usluga svog najboljeg napadača.

Ante Vukušić tako ostaje na Poljudu, no podebljaju li Turci svoju ponudu, možda se predsjednik Hrvoje Maleš odluči na drukčiji potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Hajdukove pripreme u austrijskom Bad Kleinkirchheimu uskoro stiže i Masahiko Inoha. Japanac je dužan odigrati posljednju utakmicu za Kashimu nakon čega kreće put Europe.

Napomenimo kako je Inoha s Hajdukom potpisao ugovor u kojem se ističe klauzula da ako za njega stigne ponuda od dva milijuna eura, Bijeli su ga dužni pustiti, a Kashimi platiti petnaest posto od tog transfera, odnosno 300 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je izvjesno jest da Balakov jedva čeka priključenje japanskog reprezentativca. O njegovim kvalitetama stigle su sve pozitivne referencije, polivalentni klasni igrač koji pokriva obje stoperske pozicije, desni bok, a igra i na mjestu zadnjeg veznog.

Trener Splićana, Inohu u prvom redu vidi na poziciji stopera, a na desnog bočnog preselit će se tek ako se u Poljud doseli Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106290322006 arti-201106280715006 arti-201106270676006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo