OD OVOGA ĆE SVAKOM NAVIJAČU ARSENALA ZATITRATI SRCE: / Wengera nasljeđuje istinska nogometna ikona!?

Image
Foto: AFP/ADRIAN DENNIS

Navijači Arsenala još uvijek s nestrpljenjem čekaju da dugovječni menadžer Arsene Wenger objavi hoće li na kraju aktualne sezone napustiti klupu Topnika poslije više od 20 godina.

28.3.2017.
10:40
AFP/ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Wenger je u Arsenal stigao 1996. godine i brzo je postao miljenik navijača. Prvi premierligaški naslov je donio 1998. godine, poslije toga su uslijedila još dva, ali zadnji sad već davne 2004. Dvije godine kasnije Arsenal je igrao i u finalu Lige prvaka, ali nakon toga su navijači imali jako malo razloga za sreću.

Image
WENGER JE DONIO ODLUKU: /

Nogometni svijet čeka objavu najdugovječnijeg trenera u Europi

Image
WENGER JE DONIO ODLUKU: /

Nogometni svijet čeka objavu najdugovječnijeg trenera u Europi

Pomoćnik u belgijskoj reprezentaciji

Nezadovoljstvo je kulminiralo nakon nedavnog ispadanja od Bayerna u osmini finala Lige prvaka - Bavarci su u dvije utakmice bili bolji s ukupnih 10-2! Osim toga, Arsenal je upisao četiri poraza u posljednjih pet utakmica Premier lige što mu se nije dogodilo još od 1995. godine, dakle prije Wengerova dolaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnje je vrijeme sve više naznaka da bi 67-godišnji francuski stručnjak mogao objaviti kako na kraju sezone odlazi s Emiratesa. Kao glavni kandidati za njegova nasljednika spominjali su se treneri Juventusa i Borussije Dortmund, Massimiliano Allegri i Thomas Tuchel, ali posljednjih dana je iskočilo još jedno ime koje svaki navijač Arsenala nosi u srcu - Thierry Henry (39).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istinska legenda Topnika i najbolji strijelac u povijesti kluba tek je na početku trenerske karijere i trenutno radi kao pomoćnik belgijskog izbornika Roberta Martineza. Iako je svjestan dfa je za njega možda prerano, ne odbija kategorički mogućnost da sjedne na klupu Arsenala.

'Čuo sam glasine'

"Ne ovisi to o meni, postoje stvari koje treba poštovati. Kad kažem da bih želio trenirati Arsenal, klub koji mi je u srcu, to ne znači da automatski imam pravo na to", rekao je Henry za Canal Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izravno pitanje o mogućnosti da bude Wengerov nasljednik, odgovorio je:

"I ja sam, poput vas, čuo glasine. Teško mi je o tome govoriti jer osjećam ogromno poštovanje prema treneru i svemu što je postigao. Ljudi vole pričati, ne mogu ih u tome spriječiti, ali trenutno sam u belgijskoj reprezentaciji i pripremam se za posao trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo