Od ovog boli glava: Luki stizu milijuni! Modric dobio pravo bogatstvo!

Nogometasi Real Madrida primili su premije za trofeje osvojene prosle sezone.

3.12.2014.
18:43
VOYO logo

Poznata je stvar da celnici Real Madrida ne stede na nagradama i bonusima kada je rijec o osvojenim trofejima. Tako je bilo i ovoga puta. Iako Kraljevi prosle sezone nisu osvojili Primeru, uspijeli su to kompenzirati trijumfima u Ligi prvaka i Kupu kralja. I sada su im uspjesi dosli na naplatu. Celnici Reala vec desetljecima krajem tekuce godine isplacuju premije za trofeje iz prethodne sezone, a od svoje uobicajene financijske prakse nisu odstupili niti ovoga puta. Tako je svaka zvijezda Reala koja je igrala prosle sezone za madridski sastav u dep stavila po 700 000 eura, ili malo vise od 5 milijuna kuna.

Ova cifra je, naime, rezultat dogovora izmedu kapetana momcadi i predsjednika kluba Florentina Pereza, a i u buducnosti se ocekuju izdasne premije. Naime, pocetkom 2015. godine Real ce isplatiti premije za prvi dio tekuce sezone, i to za svaku utakmicu pojedinacno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/yOz1G7480xk

Sto se tice ostatka sezone, premije za uspjehe iz tog natjecateljskog dijela Luki Modricu, Cristianu Ronaldu, Jamesu Rodriguezu i drustvu ce na izdasni bankovni racun sjesti u lipnju 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo