Poruka od koje se svakom navijaču Dinama ledi krv!

Dinamova loša igra protiv Intera potvrdila je strahove pesimista - Modri su već na početku nove sezone zreli za ispadanje iz Europe, a bugarski protivnik kao da je namirisao krv.

23.7.2012.
7:18
VOYO logo

Dinamu je, nakon 1:1 i loše igre u drugom pretkolu Lige prvaka s Ludogorecom, stigla i domaća pljuska. Zaprešićki Inter odigrao je s Modrima 1:1 usred Maksimira, i samo dva dana prije uzvratnog okršaja s Bugarima poljuljao samopouzdanje i najvećih optimista. Može li prošlogodišnji bugarski drugoligaš Ludogorec zaista izbaciti Dinamo iz Europe?

Na takav scenarij u Maksimiru i ne pomišljaju, tiho se već priča o Šerifu, vjerojatnom protivniku u 3. pretkolu Lige prvaka. Problem je što o tome s pravom razmišljaju i Bugari, trener Ivajlo Petev sanja samo o izbacivanju Dinama, iako mu rezultat 1:1 iz prve utakmice ne ide na ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni jedni ni drugi nisu jaki kao Dinamo, ovo je jako dobar ždrijeb", izjavio je Petev o mogućim protivnicima Šerifu i Ulyssesu, i uz to nimalo ne sumnja u prolaz svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije ćemo o njima, sada imamo utakmicu s Dinamom, moramo pobijediti. Kad prođemo u sljedeću fazu natjecanja, tad ćemo razmišljati o protivnicima, vjerojatno Šerifu", prenose Sportske riječi bugarskog trenera koji najavljuje ofenzivu:

"Mi se nećemo braniti, već napasti od starta, očekujem da zabijemo gol na Maksimiru. Znam da će i Dinamo promijeniti taktiku za nas. Očekujem Šimunića i Rukavinu u prvom sastavu, no to ne mijenja ništa s naše strane, nikad se nikome ne prilagođavamo. Nadam se samo da će suđenje biti na pravoj razini", poručio je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo