OČEKIVALO SE DA ĆE BITI KAO MESSI, A ONDA JE NESTAO: / Sjećate se Bojana Krkića? Upravo je zabio gol o kojem priča pola svijeta

Image
Foto: Profimedia

Španjolac srpskog porijekla postigao je u svom čestom nastupu za klub gol o kojem danas priča pola svijeta

29.9.2020.
9:34
Profimedia
VOYO logo

Nekada je igrao s Lionelom Messijem, debitirao je za Barcelonu sa samo 16 godina i odmah u prvom nastupu zabio gol. Predivđalo se da će imati karijeru otprilike kao i argentinski čarobnjak, ali ispalo je da Krkić nije dorastao izazovu, to jest, imao je podosta problema s ozljedama koje su kasnije itekako utjecale na njegov razvoj, kako fizički tako i mentalni.

Godinama se Krkić povlačio po raznim klubovima, igrao je u Romi, Milanu, Ajaxu, Stokeu, Mainzu, Alavesu, a na kraju se skrasio u MLS-u i to u New York Red Bullu. Doveo ga je legendarni napadač, a danas trener New Yorka, Thierry Henry, a Krkić se očito preporodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Barcelona's forward Bojan Krkic Perez (3R) celebrates with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2R) after scoring against Sevilla during their Spanish league football match Sevilla FC vs Barcelona on March 13, 2011 at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla.,Image: 91535532, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Španjolac srpskog porijekla postigao je u svom čestom nastupu za klub gol o kojem danas priča pola svijeta. Opalio je s nekih 30 metara i pogodio u rašlje.

Video pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo