Obrat na Poljudu: Balakov rastužio sve hajdukovce

1.3.2012.
13:04
VOYO logo

Uoči susreta s Istrom trener Hajduka Krasimir Balakov najavio je kako njegova momčad kreće po trinaest pobjeda u isto toliko kola, koliko je preostalo do kraja hrvatskog prvenstva. Nadao se Bugarin kako bi tim podvigom mogao dostići Dinamo, ali ga je Pamićeva Istra grubo prizemljila već u prvoj utakmici na Poljudu.

Postao je Balakov svjestan kako od moćnog Hajduka ove sezone neće biti ništa, te kako najavama o nizu pobjeda može odmoći najviše samom sebi. Naglo je splitski strateg postao realan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je druga dimenzija, nemamo ih što gledati, možemo jedino lagati sami sebi ako kažemo da se možemo nositi s njima. Badelj i Šimunić su im na klupi pa pobjeđuju 3:0. Može se dogoditi da nam se poklopi dobar ritam, pa budemo u korak s Dinamom, ali to nije realno", istaknuo je.

Najavio je gostovanje Hajduka u Kranjčevićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću ništa promijeniti. Ja sam trener Hajduka i ja odlučujem tko će biti u momčadi i kojim sistemom ćemo igrati. Spremali smo se za ovaj sustav, nastavit ćemo ga igrati. Treba nam strpljenja, jedna utakmica neće promijeniti moje razmišljanje. Neću otići korak natrag. Analizirao sam utakmicu s Istrom, imali smo puno prigoda, problem je bila realizacija i na tome smo radili ovaj tjedan uoči utakmice sa Zagrebom", kazao je Balakov i nastavio:

"Zagreb nas je izbacio u kupu, to je još jedan dodatni motiv za moje igrače. To je dobra ekipa, svjesni smo da ne možemo šetnjom do tri boda. Bit će velika borba, Idemo pobijediti, nema veze što nas je Zagreb izbacio iz kupa. Uvijek želim do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku otvorio je dušu. Smeta ga Hajdukova realnost, a to su stalno neke negativnosti.

"Nema plaća, nema novca, sad je izašla priča i o mogućem stečaju. Negativnih stvari, koje nemaju veze s nogometom je previše, to kod mojih igrača izaziva demotivaciju. Sve je to tako daleko od nogometa, ali to se ne može promijeniti. Prvi put sam u ovakvoj situaciji. Ali, imam potpunu vjeru u svoje igrače, odlično rade, daju sve od sebe, stojim iza njih, a ja sam odgovoran za sve", rekao je Bugarin koji se pokušao opravdati za prošlotjednu izjavu koja je snažno odjeknula u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi mi želimo da Hajduk bude prvi, ali ja nisam takav čovjek da lažem, da govorim nerealno. Mi smo sigurni drugi na tablici i sve ovisi s koje točke gledamo. Ja znam što sam pričao s predsjednikom kad sam došao, a u siječnju smo se odlučili na uvođenje mladih igrača", zaključio je na kraju.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo