REAL ISPAO IZ KUPA / Modrić u velikom derbiju 'izvisio' za jedini gol koji mu nedostaje: Je li se ovaj gol morao pisati Luki?

Image
Foto: Profimedia

Slovenski vratar loše je procijenio centaršut Luke Modrića, koji je izveo prekid. Modrićeva lopta padala je u visini peterca, a Oblak je krenuo na nju

18.1.2024.
23:02
Profimedia
VOYO logo

Osmina finala španjolskog Kupa kralja donijela je još jed El Madrileno, veliki madridski derbi između Atletica i Reala u kojem je domaćin slavio nakon produžetaka 4-2. Atletico je na svom Metropolitanu poveo u 39. minuti golom Samuela Lina koji je s(p)retno došao do lopte nakon što ju je pokušao izbiti Rudiger, a Real se vratio u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena autogolom Jana Oblaka.

Image
TRAŽENA ROBA /

Za sina legendarnog Vatrenog interes pokazala tri kluba, jedan od njih vodi bivši hrvatski izbornik

Image
TRAŽENA ROBA /

Za sina legendarnog Vatrenog interes pokazala tri kluba, jedan od njih vodi bivši hrvatski izbornik

Gol za 1:1 pokrenuo je i rasprave na društvenim mrežama jer mnogi smatraju kako se gol trebao pisati Luki Modriću. Slovenski vratar loše je procijenio centaršut Luke Modrića, koji je izveo prekid. Modrićeva lopta padala je u visini peterca, a Oblak je krenuo na nju. Međutim, u toj borbi za loptu bilo je još nekoliko igrača pa je Oblak na kraju nespretnom intervencijom ispao tragičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Modriću je gol protiv Atletica jedini koji mu nedostaje. Odigrao je Luka čak 36 El Madrilena, ali nikad nije postigao pogodak u njima. Danas je zamijenjen u 66. minuti kada je umjesto njega u igru ušao Kroos.

Atletico je do novog vodstva stigao u 57. minuti preko Morate, da bi Joselu 82. minuti donio produžetke Kraljeve. U dodatnih 30 minuta Griezmann u 100. i Riquelme u 119. donijeli su pobjedu domaćinu i plasman u četvrtfinale Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijem terminu Barcelona je na gostovanju kod Unionistasa slavila 3:1, no do pobjede nikako nije došla lako kao što to možda sugerira rezultat. Gubili su igrači Xavija nakon gola Gomeza u 31. minuti, a izjednačio je Torres u 45. minuti. Za 2:1 zabio je Kounde u 69., a konačni rezultat postavio je Balde u 73. minuti susreta.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo