OHO, TKO BI REKAO / Objavljen vrlo zanimljiv podatak o Rakitiću. Malo tko je mogao znati da se legendarni Vatreni nalazi među ovakvom elitom

Image
4.2.2022.
22:41
VOYO logo

Na službenoj objavi španjolske La Lige pojavio se zanimljiv podatak o legendarnom hrvatskom reprezentativcu, jednom od predvodnika srebrne generacije iz Rusije 2018. godine, Ivanu Rakitiću.

Naime, La Liga je izdvojila jedanaest najboljih povratnika u svoje klubove, a među njima se našao i Rakitić. Povod da se objavi ovakva informacija bio je povratak Adame Traorea i Danija Alvesa u Barcelonu ove sezone, i među tih se jedanaest odabranih našao i bivši Vatreni, ali, zanimljivo, ne i Traore i Alves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Vratio se u svoj dom'

Rakitić je iz Seville otišao u Barcelonu 2014. godine za 18 milijuna eura, a vratio se šest godina kasnije za sitnih 3.5 milijuna eura.

"Ivan Rakitić je legenda La Lige koji je četiri puta osvojio ovo natjecanje dok je nosio dres Barcelone. Ipak, klub koji je njemu u srcu je Sevilla gdje je odigrao prve minute u španjolskom nogometu i postao kapetan kluba. Nakon uspješnog boravka u Barci, Rakitić se odlučio vratiti u svoj prvi španjolski dom kako bi još jednom vukao konce veznog reda Seville", stoji u objavi La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Rakitića su se na tom popisu našli uistinu elitni igrači, a to su: Gerard Pique, Dani Carvajal, Diego Simeone, Asier Illarramendi, Gerard Moreno, Fernando Torres, Iago Aspas, Joaquin Sanchez, Jesus Navas i Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo