'Igrač od 65 milijuna eura' protiv Modrića i društva!

Izbornik Walesa Chris Coleman objavio je popis igrača s kojima računa za kvalifikacijske utakmice protiv Škotske i Hrvatske.

13.3.2013.
17:13
VOYO logo

Wales će se 22. ožujka, kada mi igramo protiv Srbije, na Hampden Parku sastati sa Škotskom. Četiri dana kasnije u Swanseaju igra protiv Hrvatske.

Wales će predvoditi fantastični Gareth Bale, a od poznatih igrača tu su još Aaron Ramsey iz Arsenala, Craig Bellamy iz Cardiffa te Joe Allen iz Liverpoola. Popis za susrete sa Škotskom i Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Glyn Myhill (West Bromwich Albion), Lewis Price (Crystal Palace), Owain Fon Williams (Tranmere Rovers) Braniči: Ben Davies (Swansea City), James Collins (West Ham United), Chris Gunter (Reading), Joel Lynch (Huddersfield Town), Ashley Richards (Crystal Palace), Sam Ricketts (Bolton Wanderers) Ashley Williams (Swansea City) Veznjaci: Joe Allen (Liverpool), Jack Collison (West Ham United), Andy King (Leicester City), Joe Ledley (Celtic), Aaron Ramsey (Arsenal), David Vaughan (Sunderland), Jonathan Williams (Crystal Palace) Napadači: Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Craig Bellamy (Cardiff City), Simon Church (Reading), Steve Morison (Leeds United), Hal Robson-Kanu (Reading), Sam Vokes (Burnley)

U petak 22. ožujka će nogometni reprezentativci Hrvatske i Srbije na maksimirskom stadionu odigrati kvalifikacijsku utakmicu skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siniša Mihajlović, izbornik srpske momčadi, je najavio da će popis reprezentativaca za taj ogled, kao i onaj kasniji protiv Škotske, objaviti u subotu, dok će se dva dana kasnije i okupiti srpski aduti za gostovanje u Zagrebu. Podsjetimo da se Hrvatska i Belgija nalaze na diobi prvog mjesta ljestvice skupine A sa po 10 bodova (tri pobjede i remi). Srbija je daleko od takve statistike, te ima tek pobjedu, remi i dva poraza, odnosno, tek četiri skupljena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo