Novi udarac za Vatrene uoči utakmice u Splitu!

Hrvatski reprezentativac i šesti najbolji strijelac Bundeslige, Srđan Lakić, zbog ozljede prepona neće moći konkurirati za utakmicu s Gruzijom u Splitu koja će se igrati 3. lipnja.

18.5.2011.
14:08
VOYO logo

Nastavlja se serija ozljeda najboljih hrvatskih nogometaša uoči utakmice s Gruzijom u Splitu. Tako će nakon kartoniranog Kranjčara te ozlijeđenih Olića, Rakitića i Strinića, možda i najvažniju utakmicu dosadašnjeg dijela kvalifikacija zbog ozljede prepona propustiti i napadač Kaiserslauterna Srđan Lakić.

Nema dvojbe da je riječ o velikom hendikepu za kockaste, a Srđan je o svemu obavijestio izbornika Slavena Bilića i liječničku službu reprezentacije na čelu s profesorom Borisom Nemecom koji je kontaktirao i s njegovim klupskim liječnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lakić je pred kraj utakmice osjetio bol u preponi, nastavio je igrati i kasnije je u jednom šprintu bol postala puno jača. U ponedjeljak je u klinici u Kaiserslauternu napravljen pregled ultrazvukom i, na sreću, nisu uočena veća oštećenja, no bol u preponama još uvijek osjeća i trebat će barem nekoliko tjedana terapije da se ozlijeđeno područje dovede u optimalno stanje. Budući da je utakmica praktički za dva tjedna, nema nikakvih izgleda da bi on od početka priprema 26. svibnja mogao normalno trenirati i biti spreman za susret s Gruzijom", zaključio je prof. Nemec.

Popis kandidata Bilić će objaviti u petak, 20. svibnja u zagrebačkom Sheratonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105070268006 arti-201104230215006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo