Novi udarac za Barcelonu u vrlo nezgodnom trenutku!

Barcelona je u srijedu uz puno muke pobijedila moskovski Spartak sa 3:2 u prvom kolu Lige prvaka, a na neko vrijeme ostala je bez stopera Gerarda Piquea.

20.9.2012.
10:32
VOYO logo

Neočekivano su se puno mučili nogometaši Barcelone kako bi došli do pobjede protiv moskovskog Spartaka u 1. kolu skupine G Lige prvaka. Rusi su u 59. minuti na Camp Nouu poveli s 2:1, ali Katalonci su na kraju ipak slavili, najviše zaslugom nevjerojatnog Lea Messija.

Ukazao se, kao i mnogo puta dosad, argentinski genijalac, donijevši s dva pogotka Barceloni pobjedu 3:2. Najbolji svjetski nogometaš je nakon utakmice pohvalio Moskovljane i priznao da su on i suigrači imali vrlo težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije lako pobijediti u utakmici u kojoj je suparnik cijelo vrijeme otraga i brani se. Spartak ima vrlo brze napadače i u srijedu je igrao dobro u kontrama - kazao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazio je Argentinac i žaljenje zbog ozljede Gerarda Piquea koji je morao napustiti igru već u 12. minuti. Prema prvim informacijama, zbog ozljede stopala će morati pauzirati od dva do tri tjedna, pa je upitan njegov nastup u El Clasicu u sklopu sedmog kola španjolske lige, koje se igra 7. listopada na Camp Nou.

"Šteta zbog Piqueove ozljede. On nam je važan, baš kao i Carles Puyol, no imamo dovoljno igrača u momčadi koji ih mogu zamijeniti", dodao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo