NOVI TRENER ZA HRVATA U SERIJI A: / Zamjena za Igora Tudora nije dugo trajala, klupu preuzima čovjek strašne životne tragedije

Image
Foto: PIXSELL

U klubu nastupa, ali vrlo rijetko, i Andrija Balić

14.11.2018.
11:07
PIXSELL
VOYO logo

Talijanski nogometni prvoligaš Udinese, u kojem minutažu na kapaljsku skuplja Andrija Balić, smijenio je trenera Julija Velazqueza (37) te na njegovo mjesto imenovao Davidea Nicolu (45).

Španjolac Velazquez je stigao na klupu Udinesea ovoga ljeta zamijenivši Igora Tudora, no u prvih 12 kola u Serie A momčad je pod njegovim vodstvom osvojila samo devet bodova te se nalazi na tek 17. mjestu ljestvice. U neuspjesima kluba tek deset prvenstvenih minuta odradio je i bivši Hajdukov dragulj Andrija Balić koji je zasad u Seriji A ove sezone kombinirao četiri minute protiv Genoe i šest protiv Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velazquez nikada nije bio profesionalni igrač, a prije dolaska u Udine vodio je Villarreal, Murciju, Betis, Alcorcon i portugalski Belenenses.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Užasna životna priča

Nicola je najveći uspjeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri ostvario u sezoni 2016/17. kada je s Crotoneom uspio osigurati ostaka u Serie A. Uz Crotone, još je vodio i Lumezzanne, Livorno te Bari.

Život mu je obilježen tragedijom koja se dogodila 2014. kada je u prometnoj nesreći poginuo njegovom 14-godišnji sin Alessandro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo