PETEV ZAPOČEO SUDBONOSNU MISIJU: / Počela povijesna 'akcija' izvlačenja Dinama iz krize

Image

Novi trener Dinama Ivajlo Petev (41) u četvrtak je odradio i prvi trening sa svojom novom momčadi.

29.9.2016.
19:32
VOYO logo

Nakon što je odradio i prvo predstavljanje u klubu, Ivajlo Petev odradio je i prvi trening sa Dinamom. Trening je odrađen na pomoćnom igralištu Hitrec - Kacijanu, a Petev je na raspolaganju imao cijelu momčad, kao i asistenta Željka Sopića koji je nakon ostavke Zlatka Cice Kranjčara preuzeo ekipu i vodio ju u srazovima protiv Velog Vrha u Kupu, Lokomotive u prvenstvu, te Juventusa u Ligi prvaka (ostvario učinka od dvije pobjede i jednog očekivanog poraza protiv "Stare dame").

Sopić je za vrijeme treninga davao informacije Petevu o igračima i upućivao ga u trenutno stanje u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

IVAJLO PETEV U AKCIJI: Prodrmao je svoje nove igrače, Hajduk je pred vratima

Image

IVAJLO PETEV U AKCIJI: Prodrmao je svoje nove igrače, Hajduk je pred vratima

IZVANREDNO STANJE! Petev odradio maratonski sastanak: Donio dvije krucijalne odluke?

Tako je bivši bugarski izbornik započeo spremati momčad za derbi protiv Hajduka, koji je na rasporedu u nedjelju na Maksimiru s početkom u 17 sati. Dinamo je u krizi, u rujnu su Modri doživjeli čak četiri poraza (Osijek, Lyon, Rijeka i Juventus) i susret protiv Bijelih je jako bitan za povratak pobjedničkim stazama i vraćanju poljuljanog samopouzdanja igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U koliko bi hrvatski prvak doživio poraz, još više bi si zakomplicirao život u prvenstvu, a kriza bi još jače, možda i nepovratno, uzdrmala momčad. Zato je i Petev doveden u Dinamo. Kako bi ekipu izvukao iz krize i vratio je na pobjednički kolosjek. Jer, toliko izgubljenih susreta u jednom mjesecu, “crnom” rujnu za Modre, ne pamte ni najstariji klupski kroničari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo