NOVI STRATEG MODRIH STIGAO U ZAGREB: / 'U Dinamo dolazim napraviti uspjeh'

Image

Novi trener Dinama Ivajlo Petev stigao je u Zagreb kako bi prisustvovao utakmici 2. kola skupine H Lige prvaka između Dinama i Juventusa na Maksimiru.

27.9.2016.
13:55
VOYO logo

Iz lože će gledati što mogu njegovi budući igrači igraju protiv jedne od najboljih momčadi Europe. Petev će također pogledati i sraz između Dinama i Hajduka u nedjelju na Maksimiru i u ove dvije bitne utakmice za Modre imat se priliku uvjeriti u kvalitetu momčadi, kao i onim s čime će raspolagati.

AFERA UOČI UTAKMICE SEZONE: Dinamov trener otkrio što se dogodilo na treningu i zašto je izbacio Ćorića!

I sami igrači će protiv Juventusa i Hajduka imati priliku pokazati svoje kvalitete i izboriti se za što bolje pozicije u njegovim planovima i tretiranjima igrača, kad bude preuzeo momčadi. Očekuje se kako će Petev prvu utakmicu Dinama voditi 14. listopada protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nisam još službeno raskinuo ugovor s Bugarskim savezom, ali radi se o detaljima koji će se riješiti, pitanje je sata. Naravno da s Dinamom mogu napraviti uspjeh, zato i dolazim u Dinamo! Uvjeren sam da ćemo svi skupa uspjeti, maksimalno sam spreman za svoj novi trenerski posao i prepun sam samopouzdanja", kazao je Petev za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo