NOVI TREĆELIGAŠ ZOVE LIVERPOOLOVA TRAGIČARA KARIUSA: / 'Dođi, ali neće ti biti lako. Naš gol čuva sjajni Francesco Scotti'

Image
Foto: AFP

Teške dane proživljava golman Liverpoolove nogometne momčadi

30.5.2018.
12:29
AFP
VOYO logo

Nakon dva kiksa u finalu Lige prvaka njemački vratar Liverpoola Loris Karius označen je kao glavni krivac za poraz 1-3 kojim su Redsi ostali bez trofeja kojem su se nadali, a koji se ovih dana slavi u Madridu budući da je na krovu Europe ponovno Real.

Nije Kariusu ovih dana lako. Mnogi prognoziraju da će biti nužno oživjeti njegovu karijeru koja je u Liverpoolu stigla svome kraju, a sad se javio jedan talijanski trećeligaš koji je spreman dati mu šansu da ju revitalizira. Rimini je klub koji je tek stigao u trećeligaško talijansko društvo, a njegov predsjednik Giorgio Grassi u otvorenom pismu jasno poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za primjer drugima

"Karius će napuniti 25. rođendan 22. lipnja. Želio bih biti domaćin njemačkom vrataru na nekoliko dana u Riminiju, velikodušnom gradu koji je uvijek rado primao njegove sunarodnjake. Volio bih da dođe da ga mogu podsjetiti da je potrebna samo hrabrost, ili samo zdrav razum, za shvaćanje da su najbolje životne lekcije često one najteže, one koje se s najvećom mukom nose. Svi smo prošli kroz ovakva razdoblja, na žalost po njega, njegovo se dogodio pred milijunima ljudi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih da Loris postane izvrstan primjer onima koji posrnu u nogometu i životu i ponovno stanu na svoje noge. Želio bih mu za rođendan darovati jednogodišnji ugovor s Riminijem, idealnim klubom za pronalazak mirnoće, vjere u sebe i snage potrebne za praćenje sna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da budemo jasni, ne bi mu ovdje bilo lako jer bi se za mjesto na golu borio sa sjajnim golmanom Francescom ‘Ciccijem’ Scottijem, ali sigurno je da bi ovdje pronašao veliku obitelj i grad spreman pružiti mu pomoć da postane najbolji golman talijanske treće lige."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo