NOVI TEŽAK UDARAC ZA MATJAŽA KEKA I NAVIJAČE: / Mamić oteo Rijeci najboljeg igrača!

Image

Dan nakon što je ispala od turskog Başakşehira u 3. pretkolu Europske lige, Rijeka je doživjela još jedan udarac. Trener Matjaž Kek ostao je bez najboljeg igrača.

5.8.2016.
19:18
VOYO logo

Kao što se i nagađalo posljednjih dana, Marin Tomasov je napustio Rijeku i prešao u redove Al-Nassra iz Saudijske Arabije. Klub je to koji trenira bivši strateg Dinama Zoran Mamić koji je polako počeo stvarati hrvatsku koloniju. U njegovom stručnom stožeru su Damir Krznar, Dean Klafufić, Miralem Ibrahimović i Ivan Štefanić, a Tomasov će svlačionici dijeliti s još jednim bivšim nogometašem Rijeke - Ivanom Tomečakom.

'Bit ću vjeran navijač Rijeke'

U remiju protiv Başakşehira (2-2) na Rujevici, kojim je Kekova momčad ispala iz Europe budući da je u Istanbulu bilo 0-0, Tomasov je tako odigrao posljednju utakmicu u dresu Rijeke. U Al-Nassru će provesti godinu dana na posudbi uz mogućnost otkupa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog suigrača sam ostvario ovaj transfer, hvala predsjedniku Damiru Miškoviću, svima u klubu s trenerom Matjažom Kekom na čelu. Bez njih ovo ne bih ostvario. Svaka čast navijačima koji su nas bodrili. Rijeka mi je donijela sve, dugo se nisam ovako osjećao i uživao kao u Rijeci. Bit ću vjeran navijač i nadam se da ću se vratiti", rekao je Marin Tomasov za klupsku internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo