NOVI TEŽAK UDARAC ZA BILIĆA: / Najveću zvijezdu mu otima posrnuli div koji se vraća na veliku scenu?!

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Prilično loša sezona za bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića i njegov West Ham mogla bi doživjeti još jedan težak udarac.

2.1.2017.
9:34
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

West Ham je uoči 20. kola Premier lige tek na 12. mjestu, a dosad je skupio već devet poraza. Ljetne se prinove uglavnom nisu pokazale pojačanjima, a Biliću sada prijeti da ostane i bez svoje najveće zvijezde i to u prilično neobičnom raspletu.

Image
GLAVNA ZVIJEZDA ZADALA VELIKI UDARAC BILIĆU: /

'Šef zna da bih bio puno sretniji u Arsenalu'

Image
GLAVNA ZVIJEZDA ZADALA VELIKI UDARAC BILIĆU: /

'Šef zna da bih bio puno sretniji u Arsenalu'

Za pojačanja 200 milijuna eura

Naime, kako izvještava Telefoot, francuski velikan Marseille silno želi u svoje redove vratiti Dimitrija Payeta, alfu i omegu Bilićeve momčadi. Payet je u ljeto prošle godine došao upravo iz Marseillea uz odštetu od 15 milijuna eura, a Francuzi ga sada žele vratiti i navodno su spremni platiti između 30 i 40 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet je nedavno prilično otvoreno koketirao s Arsenalom, a nije isključio ni mogućnost povratka u Marseille. Vlasnik kluba nedavno je postao američki tajkun Frank McCourt koji je obećao da će u sljedeće četiri godine uložiti 200 milijuna eura u pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vezan sam za klub'

"Marseille ima novi projekt koji se čini zanimljivim. Sada trebamo pričekati da vidimo prve stvari koje će napraviti novi vlasnici, ali u Marseilleu znaju koliko sam vezan za klub", istaknuo je Payet koji je proveo dvije sezone u momčadi s Velodromea.

Suvlasnik West Hama David Gold rekao je u srpnju da klub neće prodati Payeta za manje od 50 milijuna eura. Ostane li čvrst u svome stavu, bivši europski prvak će morati povećati ponudu ako doista želi vratiti 29-godišnjeg francuskog reprezentativca u svoj dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo