BLIŽI SE KUP NACIJA / Novi problemi za Real: Zvijezda odabrala u kojoj reprezentaciji želi igrati, mogli bi ostati bez njega

Image
Foto: Profimedia

Iako je rođen u Malagi 3. kolovoza 1999., podrijetlom je iz Maroka te se odlučio nastupati za tu reprezentaciju

9.10.2023.
16:59
Profimedia
VOYO logo

Brahim Diaz uzrok je novih problema u Realu. Iako je rođen u Malagi 3. kolovoza 1999., podrijetlom je iz Maroka te se odlučio nastupati za tu reprezentaciju, ali ta se ideja baš i ne sviđa Madriđanima.

Image
NEVJEROJATNO PONAŠANJE /

Seksistički skandal 'trese' Italiju: Ugledni sudac ponizio pomoćnu sutkinju, zasigurno ga čeka kazna

Image
NEVJEROJATNO PONAŠANJE /

Seksistički skandal 'trese' Italiju: Ugledni sudac ponizio pomoćnu sutkinju, zasigurno ga čeka kazna

Diaz je posljednje tri sezone proveo na posudbi u Milanu te je svojim dobrim igrama prošle sezone uvjerio Carla Ancelottija da mu da priliku. Nije u početnoj postavi, ali ga Talijan često stavlja u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polivalentni nogometaš nastupao je za U-21 reprezentaciju Španjolske, a ima i jedan nastup za A vrstu, protiv Litve se čak upisao i u strijelce. Međutim, to je bila prijateljska utakmica te, po pravilima FIFA-e, Diaz i dalje može odabrati nastupati za drugu reprezentaciju.

Da je bila riječ o bilo kakvoj drugoj, natjecateljskoj utakmici, Diaz bi izgubio pravo nastupanja za neku drugu reprezentaciju. Španjolski ga izbornici ga od te prijateljske utakmice, prije više od dvije godine, više nisu uvrštavali na svoj popis te je on sada odlučio da mu se ne da više čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diaz želi za Maroko zaigrati što prije, a to bi znači da bi igrao na predstojećem Afričkom kupu nacija, koji će se igrati početkom 2024. godine. Tu dolazimo do problema za Real i razloga njihovom negodovanju.

Naime, ukoliko bi Diaz igrao na Afričkom kupu nacija to znači da Real ne bi mogao na njega računati u siječnju. Očigledno misle da im talentirani nogometaš može puno pomoći stoga ne žele ostati bez njega ako ne moraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real trenutno pregovara s marokanskim nogometnim savezom oko najboljeg rješenja za sve, ali je na posljetku odluka isključivo na igraču.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KSW/Voyo

Ivan Erslan

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo