NOVI PREOKRET, MANDŽUKIĆ IPAK NE IDE U TURSKU: / Legendarni Hrvat dobio bogatu ponudu europskog velikana koju će teško odbiti

Image
Foto: Profimedia

Tvrde da će Hrvat zarađivati oko 2.8 milijuna eura godišnje

22.9.2020.
16:28
Profimedia
VOYO logo

Trakavica oko nastavka karijere legendarnog hrvatskog napadača Marija Mandžukića još uvijek nije završila. Premda se činilo kako će srebrni Vatreni potpisati za turski Fenerbahče, na kraju ispada da od tog transfera neće biti ništa jer su Turci demantirali cijelu priču.

Ispada na koncu kako bi Mandžukić lako mogao potpisati za ruskog velikana, Lokomotiv iz Moskve, klub za koji već godinama nastupa i Mandžukićev nekadašnji suigrač iz reprezentacije, Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MOSCOW, RUSSIA – JULY 15, 2018: Croatia's Mario Mandzukic in their 2018 FIFA World Cup final football match against France at Luzhniki Stadium. Team France won the game 4:2 and claimed the World Cup title. Sergei Bobylev/TASS,Image: 377946827, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ruski Sport Express piše kako će Mandžukić ipak potpisati za Lokomotivu, kao što se i nedavno pisalo, a tvrde da će Hrvat zarađivati oko 2.8 milijuna eura godišnje. Međutim, ne navode na koliko će godina potpisati niti kada bi se posao trebao realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo