NOVI POTRES U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: / Iznenada smijenili izbornika i nećete vjerovati tko bi ga trebao naslijediti

Image
Foto: Profimedia

Zamjenik predsjednika FSS-a Marko Pantelić obavijestio je članove Izvršnog odbora da je započeo pregovore s kandidatima

14.12.2020.
18:39
Profimedia
VOYO logo

Dosadašnji izbornik srpske nogometne reprezentacije i Nogometni savez Srbije (FSS) u ponedjeljak su raskinuli ugovor, objavio je FSS na svom internetskom portalu.

Savez se bivšem izborniku zahvalio na suradnji i poželio mu uspjeh u nastavku karijere. Tumbaković je na klupi Srbije bio od 1. srpnja 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija se ponovno nije uspjela kvalificirati za Euro, nakon što je na jedanaesterce ispala od Škotske. Novi izbornik će imati za glavni cilj odvesti reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., a Srbija je izvučena u kvalifikacijskoj skupini A s Portugalom, Irskom, Azerbajdžanom i Luksemburgom.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Arsenal's French manager Arsene Wenger gestures to supporters on the pitch after the English Premier League football match between Arsenal and Burnley at the Emirates Stadium in London on May 6, 2018. - Arsene Wenger bids farewell to a stadium he helped to build in more ways than one when he leads Arsenal at the Emirates for the final time at home to Burnley on Sunday. Wenger's final season after 22 years in charge is destined to end in disappointment after Thursday's Europa League semi-final exit. (Photo by Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Dva zvučna imena

Zamjenik predsjednika FSS-a Marko Pantelić obavijestio je članove Izvršnog odbora da je započeo pregovore s kandidatima za upražnjenu izborničku poziciju, a ime novog izbornika trebalo bi biti poznato do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, već se sada u srpskim medijima spekulira o mogućem nasljedniku. Spominju se, vjerovali ili ne, veliki Arsene Wenger, kao i slavni bivši izbornik Francuske Raymond Domenech.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo