NOVI POTRES NA POLJUDU: / 'Tražili su da se maknem iz posla. Nije mi jasno kako se taj klub mogao toliko srozati!'

Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

Nema mira na Poljudu, ne samo zbog potresa koji je danas pogodio Split, a na splitskom stadionu razbio staklo na službenim prostorijama.

9.12.2016.
21:18
Miranda Cikotić/PIXSELL
VOYO logo

Vojković se i fizički sukobio s predsjednikom kluba Ivanom Kosom pa prenoćio na policiji, nakon čega je dobio zabranu pristupa prvom čovjeku Hajduka. Kurtagić je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako je morao raskinuti suradnju s igračem Željezničara Josipom Kvesićem kako bi imao izgleda potpisati za Hajduk.

Image
INCIDENT U HAJDUKU DOBIO NASTAVAK: /

Javio se bivši trener Pušnik, ali i drugi. Sud bi mogao imati posla

Image
INCIDENT U HAJDUKU DOBIO NASTAVAK: /

Javio se bivši trener Pušnik, ali i drugi. Sud bi mogao imati posla

"Menadžer Josipa Kvesića bio sam osam godina. Još prije nekoliko godina trebao je kao igrač Željezničara doći na Poljud, ali je posao propao, a Josip je u međuvremenu otišao u Tursku. Ljetos je Hajduk opet tražio lijevog beka pa sam porazgovarao s Pušnikom. Rekao mi je da ga Josip zanima i da će se klub javiti", ispričao je menadžer Kurtagić dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražili su da igrača preuzme menadžer Vukmirica

"Nazvao je Josip nakon par dana i rekao da imao poziv Hajduka. Nije mi bilo jasno zašto klub zove igrača, a ne njegova zakonitog zastupnika, a tada mi je Josip priznao da postoji problem i da Hajduk inzistira da on dođe na Poljud, ali bez menadžera. Odlučio sam mu izaći ususret, jer on je svakako želio u Hajduk. I nakon što je došao na Poljud, odjednom ga preuzima menadžer Vukmirica i dogovara taj transfer."

Kurtagić je iznio opasne optužbe koje narušavaju ugled Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Morao sam se maknuti'

"Nije mi jasno kako se Hajduk mogao tako srozati. Da mi nije žao Josipa, već bih podignuo tužbu. Morao sam se maknuti da bi ga Vukmirica mog igrača mogao dovesti u Hajduk. Dovoditi igrača na takav način ispod je svake razine bilo kakvog kluba, a kamoli jednog Hajduka", zaključio je Kurtagić.

Na njegove riječi reagirali su iz Hajduka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branco i Kvesić demantirali Kurtagića

''Josip Kvesić stigao je bez posrednika i bez agencijske provizije. Josip se u razgovorima predstavljao osobno, nije nam bio spomenuo vezu s bilo kojim od menadžera. Ugovor između Hajduka i Josipa je, dakle, potpisan izravno, što je za klub dodatna pogodnost'', rekao je sportski direktor Mario Branco.

Oglasio se i igrač Hajduka Josip Kvesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kurtagić nije moj menadžer, a u Hajduk sam stigao izravnim kontaktom, bez posrednika. Velika mi je želja bila doći u Hajduk, a s obzirom na to da sam mogao izravno s klubom pregovarati, to sam i učinio."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo