Novi poredak: Dinamo je pobijedio Mamica i Medvescak!

'Kup je nas', odjekivalo je u do vrha ispunjenom Drazenovom domu, slavlju navijaca nije bilo kraja. Futsal Dinamo je osvojio prvi trofej. Ponedjeljak je donio i novi poredak u glavnom hrvatskom gradu.

8.12.2014.
22:46
VOYO logo

Kad bi zbrajali 'kruske i jabuke' osvajanje regionalnog Kupa u futsalu se ne moze kao sportski rezultat mjeriti s igranjem u najjacoj hokejaskoj ligi Europe, kao niti s nastupanjem u kosarkaskoj regionalnoj ligi. No, futsal je potukao hokej i kosarku, navijacki Dinamo je napunio tribine i odnio veliku navijacku pobjedu ovog ponedjeljka.

Dinamo je gledalo vise od 5.000 navijaca koji su srcem odvukli svoj klub do senzacije. Drugoligas je nadigrao prvoligaskog prvaka (Alumnus) i nastao je apsolutni delirij u Ciboni. Igraci su slavili na tribinama, eruptirale su emocije, Dinamovim navijacima Bozic je stvarno dosao nesto ranije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kilometar zapadnije, u Domu sportova, razmazenoj zagrebackoj publici su servirane jos dvije utakmice. Medvescak je docekao Baris iz Astane i opet izgubio, dok je Cedevita u Dvojci neocekivano kiksala protiv Zadra. Medvjede je gledalo 4.000 gledatelja, dok na Cedeviti je bilo 600-ak navijaca. Kad pogledamo da je Mamicev Dinamo, u derbiju sezone protiv Rijeke u subotu s tribinama Maksimira pratilo 3.000 navijaca, dolazimo do jasnog zakljucka tko je novi gazda u gradu.

Slucajno ili ne, po prvi put otkako je krenula Medvescakova avantura, hokej nije bio najgledaniji dvoranski sport u metropoli. Tribine u Ledenoj dvorani ove sezone nisu ispunjene kao ranije, vjerojatno zbog losijih rezultata, ali Medvescakovu posjetu na svakoj utakmici svi ostali zagrebacki (a i hrvatski) klubovi mogu sanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qJbHPMpRBag

No, ovog ponedjeljka su i oni 'izgubili'. Navijacki Dinamo je novi vladar metropole. Vjerojatno na uzas Zdravka Mamica i drustva iz Maksimirske 128...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Dinamo - 5.000 gledatelja (Regionalni Kup - Alumnus) KHL Medvescak - 4.000 gledatelja (KHL - Baris Astana) Dinamo - 3.000 (PH - Rijeka) Cedevita - 600 (ABA - Zadar) HAVK Mladost - 200 (Triglav liga - Primorje)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo