Pogledajte što je Inter napravio za Kovačića!

Inter je i službeno predstavio svoje veliko pojačanje - Matea Kovačića. Bivši nogometaš Dinama proteklog je vikenda debitirao za Nerazzurre, a u petak je odgovarao na pitanja novinara...

8.2.2013.
15:14
VOYO logo

Mladi Hrvat nosit će desetku u Interu, broj koji mnogo obvezuje. Desetku je donedavno nosio Sneijder, ranije čak i legendarni Ronaldo. Na usporedbe s tim igračima, a i Robertom Prosinečkim, Kova je rekao:

"Prosinečki mi je najdraži igrač, ali volim biti svoj. Ponosan sam što mogu nositi desetku, ali ne igra broj na dresu, nego ja - poručio je Kovačić i istaknuo da bi volio i da drugi maksimirski 'dijamant' Alen Halilovićtakođer pojača redove Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i prve dojmove:

"Sretan sam što sam ovdje, još uvijek ne mogu vjerovati da sam u tako velikom klubu. Zasad se najbolje razumijem s Handanovićem, Stankovićem i Kuzmanovićem. Oni će mi pomoći da naučim talijanski koji je prekrasan jezik", rekao je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega u nedjelju čeka debi na Giuseppe Meazzi, Inter protiv Chieva.

"Vjerujem da svojom igrom mogu poboljšati i igru Intera. Najviše mogu dati u sredini terena, ali dobro se snalazim na obje vezne pozicije, na treneru je da odluči gdje će me postaviti. Protiv Siene smo bili loši, no sve ćemo ispraviti protiv Chieva. Spreman sam za debi pred našim navijačima", donio je Mateove riječi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo