NOVI LIVERPOOLOV VRATAR O TEŠKOJ ODLUCI: / 'Plakao sam kada sam odlazio iz Rima, tamo udišeš povijest'

Image
Foto: AFP

Liverpoolov čuvar mreže progovorio je o teškoj odluci odlaska iz Rome

2.10.2018.
11:57
AFP
VOYO logo

Alisson Becker nosio je samo mjesec dana titulu najskupljeg vratara svih vremena, do trenutka kada je Chelsea za Kepu Arrizabalagu izdvojio 79 milijuna eura (Liverpool je Romi za Alissona platio 70 milijuna). Međutim, gubitak statusa je Brazilca bitno manje pogodilo od činjenice da napušta Rim, grad gdje je živio i igrao od 2016.

"Napuštanje Rima bilo je jako teško", rekao je Alisson za Gazzetta dello Sport. "Dugo sam plakao, zajedno sa svojom suprugom. Ukoliko je odluka bila ispravna, bila je ispravna iz profesionalnih razloga – napravio sam korak unaprijed u svojoj karijeri, a Roma je zaradila veliku cifru", dodao je brazilski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučio sam otići u Liverpool, ali srce mi je bilo puno suza. Proveo sam dvije predivne godine u Rimu, tamo mi je rođena kćerka, tamo imam pregršt prijatelja, čak i van svijeta nogometa", rekao je Alisson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko puta sam hodao gradom. Fontana di Trevi je predivna u mraku, prava divota, ali moje najdraže mjesto u gradu bio je Kolosej. Tamo udišete povijest", zaključio je vratar Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo