NOVI KLUB U IGRI ZA EDUARDA: / Bivši napadač Vatrenih želja je kluba koji ne može u istu rečenicu s onima za koje je dosad igrao

Image
10.2.2017.
16:56
VOYO logo

Nakon što se pisalo da bi karijeru nakon ukrajinskog Šahtara mogao nastaviti u zagrebačkom Dinamu, a potom su se spominjali Sydney Wanderersi, povratak u Brazil, Trabzonspor, Panathinaikos..., lista je sad produžena sa vjerojatno najmanje zvučnim imenom talijanskog drugoligaša Latine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o klubu koji je u sezoni 2013/14 igrao utakmicu razigravanja za popunu Serije A, ali i koji u aktualnoj vodi borbu za očuvanje drugoligaškog statusa nakon tek 26 osvojenih bodova u 24 odigrane utakmice.

Pedulla javlja da bi Eduardo bio poklon novoizabranog predsjednika Benedetta Mancinija klupskim navijačima i dodaje da bi realizacijom tog posla druga talijanska liga dobila jako nogometno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo da Silva, koji će ovog mjeseca proslaviti 34. rođendan, je profesionalnu karijeru započeo u Dinamu iz kojeg je slan na posudbe u Croatiju Sesvete i zaprešićki Inter. Godine 2007. prodan je Arsenalu, a igrao je još za Šahtar iz Donjecka i Flamengo iz rodnog Rija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo