NOVI KAOS U BARCELONI, A TAMAN SE SVE SMIRILO: / Trener eruptirao od bijesa nakon novog incidenta s čak trima zvijezdama

Image
Foto: Profimedia

Očito je da ga ova trojica baš nisu shvatila ozbiljno, a vidjet ćemo kako će ih Koeman kazniti

12.9.2020.
14:13
Profimedia
VOYO logo

Novi trener Barcelone i klupska ikona, Ronald Koeman, još uvijek nije debitirao, ali se zato do sada uglavnom suočavao s kolosalnim problemima. Taman kada smo svi mislili da se situacija malo smirila, nakon što je Lionel Messi odlučio ostati, nakon što se priključio momčadi i nakon što se počeo praviti kao da se baš ništa nije dogodilo proteklih tjedana, dogodio se novi incident.

Naime, španjolski Cuatro objavio je kako su čak trojica igrača Barcelone kasnila na trening i da je zbog toga Koeman podivljao. Nelson Semedo kasnio je 19 minuta, Ousmane Dembele 11 minuta, a Arturo Vidal došao je sa sedam minuta zakašnjenja. To su sve igrači na koje Koeman ozbiljno računa u novoj sezoni, a sva su se trojica teško oglušila o novi disciplinski pravilnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ronald Koeman

Nova pravila

Dembele je već ionako pod povećalom jer je jednom kasnio na trening zbog toga što je cijelu noć igrao videoigrice s prijateljem. Španjolski mediji pisali su nedavno kako je Koeman drastično postrožio disciplinu, kao i da je uveo monstruozne treninge. Španjolci tvrde da ih Koeman sada drila po 90 minuta u visokom intenzitetu i to baš sve, čak i Lionela Messija.

Što se novih pravila tiče, koja ova trojica nisu poštovala, Koeman je naredio da se u klubu svi moraju pojaviti sat vremena prije treninga i da na terenu moraju biti točno u sekundu kada trening počinje. Očito je da ga ova trojica baš nisu shvatila ozbiljno, a vidjet ćemo kako će ih Koeman kazniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo