NOVI JUNAK LONDONA! Navijač golim rukama napao teroriste: / "Odje*ite, ja sam Millwall"

Image

London ima novog junaka. Ime mu je Roy Larner, ima 47 godina i vatreni je navijač Millwalla, kluba poznatog po opakim navijačima.

6.6.2017.
17:00
VOYO logo

Larner je zaslužio svojih 15 minuta slave kada se suprotstavio teroristima tijekom subotnjeg napada. Naime, dok je u društvu prijatelja boravio u jednom pubu trojica naoružanih napadača ušla su i započela mahati mačetama te vikati 'Islam, Islam' i 'Ovo je za Alaha'.

Razlog zbog kojeg je junak priče zaslužio nadimak 'Lav s londosnkkog mosta' je taj što im se on suprotstavio te zaradio teške rane, ali je pritom spasio ljudske živote. Privukao je pozornost na sebe kako bi opstali mogli pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju priču ispričao je za The Sunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali su dugačke noževe i počeli su nešto vikati oko Alaha, a potom i Islam, Islam. Poput nekakvog idiota ja sam onda počeo vikati prema njima. Pomislio sam da ih moram isprašiti. Napravio sam nekoliko koraka i rekao im 'Odje***, ja sam Millwall'. Nakon toga odmah su se obrušili na mene. Pokušao sam im uzvratiti dok su svi ostali bježali. Bio sam sam protiv njih trojice i zato sam teško stradao", otkrio je Larner i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Golim rukama sam mahao prema njima. Izboli su me te sam zaradio nekoliko posjekotina. Zahvatili su me po glavi, prsima i rukama. Dok su oni vikali 'Islam, Islam', ja sam im opet uzvratio 'Odje***, ja sam Millwall'. Bila je to najgora stvar koju sam mogao napraviti dok su me napdali. Srećom niti jedan njihov udarac nije bio koban", ispričao je novi junak Londona, inače iz Peckhama, četvrti koja je našoj javnosti poznata po Delboyu i Rodneyu, junacima kultne serije Mućke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi prijatelji su počeli prikupljati novac za liječenje, a pokrenuta je online peticija kako bi dobio orden "George Cross", jedno od najviši britanskih odličja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam osoba stradalo je dok je 48 ozlijeđeno u napadima u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo