Senzacija: Napadači Manchestera i Liverpoola u Dinamu!?

Izvršni predsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić potvrdio je da će definitivno otkupiti ugovor Angela Henriqueza od Manchester Uniteda.

7.10.2014.
21:36
VOYO logo

"Da, definitivno otkupljujemo ugovor Angela Henriqueza od Manchester Uniteda! Dinamov napad uskoro će predvoditi igrači Manchester Uniteda i Liverpoola! Angelo Henriquez i Armin Hodžić! Hodžićev ugovor smo već otkupili od Liverpoola, samo je problem što je imao problema s trbušnim zidom. Ne žurimo, Hodžić kreće na zimskim pripremama. Bit će to sjajan dvojac, obojica imaju po 20 godina", izjavio je Mamić za Sportske novosti.

Inače, otkupna cijena za Henriqueza je 1.5 milijuna eura i ona neće biti nikakav problem za hrvatskog prvaka. Ime igračevog menadžera glasi Fernando Felichevic, a riječ je o Čileancu hrvatskih korijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača koji se nalaze pod njegovom ingerencijom uistinu je impresivan i među njima su Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Gary Medel. Felichevica je impresionirao potez Dinama koji je bez obzira na lom noge otkupio ugovor Juniora Fernandesa od Bayer Leverkusena.

Fernandes i Henriquez postali su sjajna Dinamova reklama za Čile, pa bi stoga u neko skorije vrijeme ponovo mogli očekivati neko pojačanje na Maksimiru pristiglo iz te južnoameričke zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo