NOVI DOKAZ MESSIJEVE SVEMOĆI: / Barcelona napokon slavila i to uz spektakularan gol genijalnog Argentinca

Image
Foto: Screenshot

Barcelonina nogometna momčad vratila se pobjeđivanju u utakmicama španjolskog prvenstva u kojem brane naslov pobjednika.

10.12.2016.
14:59
Screenshot
VOYO logo

U pitanju je otvarajuća utakmica 15. La Liginog kola u kojoj je Ivan Rakitić ostao na klupi za Barcelonine pričuve.

Malaga, Real Sociedad i Real Madrid tri su kluba koja su Barceloni prepustila tek bod u posljednjim istrčavanjima katalonskog ponosa na travnjak. Istom se sigurno nadala i Osasuna, posebice nakon što je na poluvremenu utakmice bilo 0-0, no pogodak Luisa Suareza iz 59. i dva Lionela Messija, iz 73. minute i posebno lijep iz sudačke nadoknade, riješili su pitanje pobjednika ogleda u kojem su obje momčadi i tresle okvir gola pri početnom rezultatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko Messi voli nastupati protiv ove momčadi kazat će i podatak o 17 pogodaka u posljednjih devet sučeljavanja s njima, od čega šest na El Sadaru. S ova dva pogotka Messi je preuzeo i vrh ljestvice strijelaca u španjolskom prvenstvu; zabio ih je 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i da je Suarez prvim golom na utakmice stigao do impozantnog učinka u tekućoj godini. Naime, sudjelovao je kod Barceloninog 51 gola u 2016. od kojih je zabio 35, a za 16 ih asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo