VIDEO: / Novi debakl europskog prvaka! Protesti ne prestaju!

Navijači Chelseaja ne odustaju od toga da ne žele Beniteza za trenera što su pokazali desecima transparenata, a njihov omiljeni klub je izgubio od West Hama (1:3).

1.12.2012.
17:53
VOYO logo

Rafael Benitez "gadno" je startao na klupi Chelseaja! Nakon dva početna remija (0:0), na gostovanju kod West Hama domaćini su preokretom Bluese ispratili sa 3:1! Chelsea je poveo već u 13. minuti pogotkom Mate na asistenciju Torresa, no u drugom poluvremenu čekićari su uzvratili preko Colea (63.), Diame (86.) i Maige (90.) i uzeli tri boda! Bila je to prva pobjeda West Hama nad Chelseajem nakon devet godina...

"Primili smo golove kakve nismo smjeli primiti. Napravili smo greške koje je naš protivnik kaznio, a na nama je da se i trudimo ispraviti te pogreške. Samo moramo raditi i raditi", rekao je Rafa nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qyBH0JVNlE0fLRyc

Da stvar bude gora, na "nož" su ga dočekali navijači pa je Upton Park bio prepun transparenata protiv njega i u znak podrške otpuštenom Robertu di Matteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bez strasti. Bez povijesti. Nikad neću preuzet momčad = očajan čovjek", podsjetili su Beniteza Englezi na ono što je pričao prije par godina. "Rafa odlazi!", "Jedan i jedini Di Matteo", "Hvala ti Robbie od srca"..., samo su neki od transparenata...

Manchester City odigrao je na Etihadu protiv Evertona 1-1, dok je Arsenal na svom Emiratesu izgubio 2-0 od Swanseaja u 15. kolu engleskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton se tako potvrdio kao "crna mačka" za momčad Roberta Mancinija u posljednje vrijeme budući su aktualni prvaci prethodno ovom susretu poraženi od njih u četiri od posljednjih pet domaćih utakmica. Ovoga puta "građani" nisu izgubili, ali su upisali i šesti remi u sezoni koji je otvorio vrata Manchester Unitedu da kasnijom eventualnom pobjedom protiv Readinga poveća prednost na vrhu.

Oba su pogotka na Etihadu postignuta u prvom dijelu. U 33. je zabio Marouane Fellaini iz gužve iz neposredne blizine, dok je konačnih 1-1 postavio Carlos Tevez deset minuta kasnije iz jedanaesterca koji je prethodno skrivio upravo Fellaini nad Edinom Džekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je do kraja dominirao u posjedu lopte, ali bez konkretnih prilika. Nikica Jelavić zamijenjen je u drugoj minuti sudačke nadoknade, a u 90. minuti je bio blizu postizanja gola nakon slobodnog udarca, ali je Joe Hart uspio ukrotiti loptu.

Arsenal je na Emiratesu izgubio od Swanseaja u samoj završnici i pretrpio drugi domaći poraz u sezoni. U razmaku od samo tri minute, u 89. i prvoj sudačke nadoknade, zabio je Michu. Bili su to Španjolcu deveti i deseti gol u sezoni čime je izbio na čelno mjesto ljestvice strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je treću uzastopnu pobjedu ostvario na gostovanju kod gradskog rivala Fulhama s uvjerljivih 3-0. Dva je puta zabio Jermain Defoe, a jednom Sandro. Defoeu su to bili osmi i deveti gol u sezoni, a čak ih je šest zabio u pet londonskih derbija. Mladen Petrić je za poraženi sastav igrao do 79. minute.

WBA je nakon četiri uzastopne pobjede upisao i drugi uzastopni poraz, kod kuće od Stokea 0-1, dok je QPR i dalje bez pobjede u prvenstvu nakon domaćih 1-1 protiv Aston Ville. Druga je to utakmica da je QPR s klupe vodio Harry Redknapp, dok je Stokeu prvu ovosezonsku gostujuću pobjedu donio Dean Whitehead golom iz 75. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati: Chelsea - West Ham 1:3 Arsenal - Swansea 0:2 Fulham - Tottenham 0:3 Liverpool - Southampton 1:0 Manchester City - Everton 1:1 QPR - Aston Villa 1:1 WBA - Stoke 0:1 Reading - Manchester United 3:4

Redoslijed: 1. Manchester United 36, 2. Manchester City 33, 3. Cheslea 26, 4. WBA 26, 5. Tottenham 26...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo