TRANSFER-BOMBA / Ma nije moguće da će tamo završiti! Novi Dalićev miljenik i zvijezda Dinama odlazi za 18 milijuna eura, ali iznenadit će vas gdje

Image
Foto: Profimedia

Nije bog zna kako atraktivan klub za Šutala, ali ponuda bi mogla biti i više nego atraktivna Dinamu

12.7.2022.
11:09
Profimedia
VOYO logo

Najtraženiji igrač Dinama i novi adut Zlatka Dalića u reprezentaciji, Josip Šutalo, na meti je novopečenog talijanskog prvoligaša, Monze. Šutalo je bio ponajbolji branič Prve HNL prošle sezone i zbog toga je zaradio poziv u reprezentaciju Hrvatske, gdje je briljirao i oduševio Dalića, kao i navijače.

Monza je krenula vrlo ambiciozno, što i ne čudi s obzirom na to da joj je predsjednik Silvio Berlusconi i od nje želi na silu izgraditi "novi Milan". Berlusocni je u klub već do sada dovukao šest vrlo respektabilnih pojačanja. Stigli su im Sensi, Ranocchia, Cragno, Pessina, Carboni i Birindelli, a u nekim su pregovorima i s Cavanijem i Suarezom. Dakle, misli se ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Izdašna ponuda

No, obranu, kako tvrde Sportske novosti, žele ojačati upravo Šutalom i on bi im trebao biti lider u zadnjoj liniji. Monza nije bog zna kako atraktivan klub za Šutala, ali ponuda bi mogla biti i više nego atraktivna Dinamu. Naime, Berlusconi navodno nudi 13 milijuna eura odmah i još pet milijuna eura ako Monza izbori ostanak u Serie A.

Činjenica je, Monza je klub s velikim budžetom i ima potencijala, pogotovo ako dovedu pojačanja koja planiraju, no, pitanje je hoće li obje strane pristati na sve uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo