'Luka Modrić nije mogao zaustaviti vladavinu domaćina na sredini terena'

U utakmici 12. kola španjolske Primere nogometaši madridskog Reala su uzeli tri boda na gostovanju kod Rayo Vallecana kojeg su pobijedili 3:2.

3.11.2013.
11:13
VOYO logo

Tih je devedeset minuta moglo proći i lagodnije po Real koji je vodio 3:0, ali je dopustio povratak domaćinu. Na kraju je Real čak i strahovao za pobjedu u kojoj su pogotke ugradili Cristiano Ronaldo (dva) i Karim Benzema.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić je odigrao svih devedeset minuta, asistirao je Ronaldu kod prvog gola, a pred kraj ogleda je zaradio i žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni internet-portal Goal.com je njegovu igru ocijenio s dobrom trojkom (ocjene od jedan od pet).

"Asistirao je kod prvog pogotka Cristianu Ronaldu, ali niti on nije mogao zaustaviti vladavinu domaćina na sredini terena, tijekom nastavka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač utakmice je po izboru Goal.com-a bio Cristiano Ronaldo s ocjenom četiri.

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, komentirao je utakmicu u kojoj je njegova momčad ponudila dva sasvim različita lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rayo Vallecano nas je doveo u nevolje jer nas je dobro pritisnuo u drugom poluvremenu. U prvom dijelu nismo imali problema, ali u nastavku itekako jesmo. Zabili smo dva fantastična gola u prvom poluvremenu i kontrolirali utakmicu, ali drugo poluvrijeme bilo je očajno", priznao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bismo smjeli misliti da je kod 3:0 utakmica gotova, jer se stvari vrlo brzo mogu promijeniti. Nama se to dogodilo dvaput zaredom i siguran sam da se više neće ponoviti. Možda je protiv Seville to bilo slučajno, ali sada sigurno više nije slučajnost. Moramo promijeniti pristup, jer si momčad naše kvalitete ne smije priuštiti luksuz da nakon vodstva 3:0 dovede pobjedu u pitanje", dodao je talijanski trener.

Nije želio imenovati krivca ili krivce za primljene golove, barem ne javno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O tome ćemo razgovarati unutar momčadi u svlačionici. Dvaput nam se dogodilo da nakon vodstva na utakmici promijenimo pristup. To nije dobro."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo