NOVAC ILI LJUBAV: / Legendarni Vatreni bira između engleskog i njemačkog nogometa

Image

Proslavljeni i umirovljeni napadač hrvatske reprezentacije Ivica Olić pred potpisom je ugovora za nogometnu momčad iz Münchena. Premda ponude za njega, navodi Bild, stižu i iz Engleske.

19.7.2016.
8:15
VOYO logo

Drugoligaška njemačka momčad 1860 München u potrazi je za napadačem koji bi klubu pomogao lanjsku borbu za očuvanjem drugoligaškog statusa zamijeniti nešto komotnijom, a 36-godišnji Hrvat s 238 bundesligaških utakmica iza sebe pritom se navodi kao moguće rješenje.

Njemački izvor navodi da se Olić trenutačno odmara u domovini gdje osluškuje ponude i pokušava, kako se to u tekstu navodi, riješiti dilemu između ljubavi i novca. Ovaj prvi dio odnosi se na ostanak u Njemačkoj i povratak u grad u kojem još uvijek posjeduje kuću kupljenu u danima igranja za bundesligaškog prvaka Bayern, a drugi dio na interes engleskih drugoligaša Aston Ville i Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se da obitelj napadača koji je za hrvatsku reprezentaciju nastupio 104 puta vrlo dobro poznaje München, da se ondje uvijek vrlo dobro osjećala i da bi se svi, u slučaju povratka, vrlo brzo navikli na okruženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo