NOVA ZVIJEZDA RIJEKE ČEKA POZIV PROSINEČKOG: / On bi mogao na Kvarner donijeti još jedan milijunski transfer

Image
Foto: PIXSELL

Veznjak Rijeke nametnuo se Igoru Bišćanu, a uskoro bi mu se isto moglo dogoditi i u reprezentaciji

22.11.2018.
9:18
PIXSELL
VOYO logo

Stjepan Lončar dugo će pamtiti 2018. godinu. Osim što je po prvi put zaigrao za "A" reprezentaciju svoje zemlje, ovaj 22-godišnjak je napravio i veliki iskorak u karijeri prelaskom u Rijeku, gdje je praktički neizostavan dio prve postave.

"Jesam li zadovoljan dosad prikazanim u dresu Rijeku? Da zabijem pet golova, uvijek bih rekao da sam mogao šest... Tako sam naučen razmišljati. Koliko god pružim, znam da mogu više i to me vodi. Radim na sebi, mislim da sam pružio dosta dobrih partija, malo me samo muči što još nisam postigao pogodak. Nadam se da ću u subotu protiv Dinama, bilo bi to dobro i za mene i za Rijeku.", kazao je Lončar za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je i sam Prosinečki, izbornik BiH, isticao da je Lončar igrač kojeg prati i ujedno budućnost Zmajeva, što je svakako ovom Širokobriježaninu motiv više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao, ali želi biti standardan

"Više nemam pravo nastupa za reprezentaciju do 21 godine i sada je na meni da se dobrim igrama pokušam nametnuti Robertu Prosinečkom u seniorskoj reprezentaciji. Radim na tome svaki dan i svaki trening, to mi je sada velika želja i cilj.", rekao je Lončar pa dodao:

"Debitirao jesam, odradio već nekoliko nastupa i naravno da ponovno očekujem da će doći poziv. BiH je dobro odradila Ligu nacija, do ovog ogleda protiv Španjolske imali smo lijep niz bez poraza i sigurno nismo bez izgleda u lovu na Euro. Pjanić i Džeko vuku cijelu momčad, vidi se dobra atmosfera i trenerska ruka tako da su na dobrom putu da naprave dobar rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Pjanić jedan od “konkurenata” Lončaru u veznom redu BiH reprezentacije.

"Bili smo već na nekim okupljanjima zajedno, Pjanić je stvarno igrač koji igra na vrhunskoj razini i svi mi mladi od njega možemo jako puno naučiti, stvarno je milina imati takvog igrača pokraj sebe", rekao je Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo